top of page

KWARTS ACCESSOIRES

Kwarts is een glassoort die gemaakt is van zuiver siliciumdioxide. Het is extreem transparant voor UV-C-licht, waardoor het ideaal is voor gebruik in UV-C-desinfectietoepassingen


Voordelen

  • Verhogen van de efficiëntie van het UV-C desinfectieproces

  • Voorkomt kruisbesmetting van voorwerpen

  • Gemaakt van duurzaam kwarts dat transparant is voor UV-C-straling


LADE ONDERVERDELER

De RAY-TWO ladeverdeler is een veelzijdig accessoire waarmee de lade van het RAY-TWO UV-desinfectiesysteem in zes compartimenten verdeeld kan worden. Hierdoor kunnen operators meerdere voorwerpen tegelijk desinfecteren en tegelijkertijd voorkomen dat ze elkaar aanraken.


ROLL-STOP

De roll-stop is een accessoire dat gebruikt kan worden om te voorkomen dat lange, ronde voorwerpen omrollen tijdens UV-C-ontsmetting. Het heeft twee kleine voetjes die het voorwerp vastpakken en op zijn plaats houden.


WIRE SEPARATOR

De RAY-TWO Wire Separator is een accessoire dat gebruikt kan worden om de draden van medische apparatuur georganiseerd en ontward te houden tijdens UV-C desinfectie. Het heeft een reeks inkepingen waar operators de draden doorheen kunnen leiden, zodat elke centimeter van de draad wordt blootgesteld aan UV-C-straling.


PULSE OXIMETER SEPARATOR

De pulsoximeter separator is een accessoire die gebruikt kan worden om pulse oximeter klemmen open te houden tijdens UV-C desinfectie. Hierdoor wordt de binnenkant van de klem blootgesteld aan UV-C-straling, wat resulteert in een complete desinfectie.




bottom of page